Vermona Mono Lancet ’15 הוא סינתיסייזר אנלוגי מונופוני קומפקטי שממשיך את המסורת של Vermona בכל הקשור לאיכות בנייה גרמנית וסאונד חם ואותנטי. מדובר בכלי אידיאלי למי שמחפש סינתיסייזר בסיסי אך גמיש, עם גישה ישירה לכל פרמטר וללא תפריטים מסובכים.
המכשיר מצויד בשני אוסילטורים אנלוגיים מלאים, עם אפשרויות שליטה בגלי סינוס, שן-מסור, משולש וריבוע. שילוב שני האוסילטורים מאפשר יצירת סאונדים עבים, מורכבים ומלאי חיים – החל מבאסים עמוקים ועד לידים חדים.
הפילטר האנלוגי הקלאסי של Vermona מספק חתימת סאונד עשירה ורכה, עם אפשרות לעבור בין Low Pass ל-High Pass ו-Band Pass. נוסף לכך, קיימות מעטפות (ADSR) נפרדות לאמפליטודה ולפילטר, יחד עם LFO עצמאי ליצירת מודולציות קצביות או ניסיוניות.
למרות גודלו הקומפקטי, Mono Lancet ’15 בנוי לעבודה אינטואיטיבית: כל פרמטר נגיש מהפאנל הקדמי, מה שהופך אותו לכלי מושלם לאימפרוביזציה ולייב פרפורמנס. הוא מצויד גם בחיבורי MIDI מלאים ובאפשרות הרחבה ל־Modular Dock (נמכר בנפרד), שמוסיפה שליטה CV/Gate ומאפשרת אינטגרציה מלאה עם מערכות Eurorack מודולריות.
המבנה הקטן והעמיד הופך אותו לכלי נייד שניתן לשלב בקלות בכל סטודיו או סט אפ לייב, מבלי לוותר על איכות סאונד אנלוגית אמיתית.
לסיכום, Vermona Mono Lancet ’15 הוא סינתיסייזר מונופוני אנלוגי עם שני אוסילטורים, פילטר קלאסי ושליטה מלאה בכל פרמטר. כלי קומפקטי אך עוצמתי, אידיאלי למפיקים, נגנים ואוהבי סאונד אנלוגי אותנטי.

הדגם החדש בעל אותו הסאונד בדיוק ( וטוב שכך! ) אך עם כמה שינויים קטנים ומעניינים כמו 6 צורות גל לסקציית ה LFO (במקום 3 בדגם הקודם) הפועלות בתדירות גבוהה של עד 250Hz, בנוסף הדגם החדש בעל חיבור תקשורת USB ושנאי DC (במקום ה AC בדגם הקודם) בהתאם לתקנים האירופיים החדשים.






