פעם בכמה זמן מגיע אלינו משהו שבאמת מרגש אותנו, כשתחום האנלוג רק התחיל להראות את אותותיו חזרה אנו חיפשנו את הסיקוונסר העצמאי האידיאלי, כזה שיחבר את כל הכלים שלנו למערך אחד, יעניק כתיבה ויצירה של מלודיות ותפקידי תופים, ישמש "כנהג" לכלי נגינה אחרים, יפעיל לנו את שני הידיים ולפעמים ישחרר אותנו מהעכבר ( או מהמחשב ). ה Beatstep Pro כמו אחיו הקטן ה Beatstep הוא סיקוונסר עצמאי ( מכשיר ליצירת מלודיות ומקצבים ללא מחשב ) בגרסת מולטי פוליפונית המסוגלת להפעיל את כל הציוד שלנו באולפן או בהופעות, לסנכרן כלי נגינה אלקטרונים ( לסינטים חיצוניים ומדולריים כאחד ), לכתוב מלודיות נפרדות ארוכות ובתוספת סיקוונסר ייחודי לתפקידי תופים עם אוטומציות משוגעות בכל האצבעות. הסיקוונסר והשלט האידיאלי לתוכנה ולחומרה עכשיו אצלנו במחיר שלא משאיר מקום לשאלות, קבלו את ה Beatstep Pro!
הגורו של הסינטיסייזרים האנלוגים והמהנדס של המיניברוט Yves Usson מביא לנו בשיתוף עם ארטוריה עוד מפלצת אנלוגית וקופמקטית חדשה: "המיקרוברוט". המיקרוברוט כמו המיניברוט שוב שובר את גבולות הסאונד, האפשרויות, הגודל והמחיר, עם אותם האוסילטורים בעלי צורות גל הפועלות בוא זמנית והפילטר רב המצבים של המיניברוט אבל הפעם עם פאטץ' מודולארי מובנה שהופך אותו לסינטיסייזר מודולארי-למחצה ( כבלים כלולים ), סיקוונסר חכם עם עד ל 64 צעדים המעניק עבודה עצמית ועוד פיצ'רים שיעיפו לכם את האוזניים כמו שרק Yves יודע, ובמחיר שהולך להפיל לכם את הלסת! - סינטיסייזר 100% אנלוגי - פילטר Steiner-Parker רב מצבים ( LP/BP/HP ) - אוסילטורים נשלטי מתח ( VCO ) עם מנגנון Overtone לסאב אוסילטור - מיקסר לאוסילטורים ( סאב, שן מסור, מרובעת, משולשת - LFO עם שלוש צורות גל - Brute Factor – עיוות הרמוני מעגל פידבק לפילטר - Ultra-Saw – לצורת גל שן מסור עשירה בהרמוניות - Metalizer – אפנון צורת גל משולשת לאקסטרים! - מעטפת ( Envelop ) מהירה במיוחד - מקלדת מיני 25 קלידים - כניסת אנלוג עם שליטה על העוצמה - פאטץ' מודולרי: כניסות CV: פיטץ', פילטר, מודולציה לסאב, פולס, אנימטור שן-מסור, מטלייזר וכניסת GATE. יציאות CV: פיטץ', גייט, מעטפת, LFO. - כניסת MIDI - חיבור USB - סיקוונסר מבוסס צעד, 8 שמירות, מהירות, סנכרון ל MIDI ומספר מצבי עבודה - כפתור TAP Tempo
ה MicroFreak של ארטוריה הוא סינתיסייזר היברידי במחיר משתלם במיוחד עם אוסילטורים דיגיטליים ופילטרים אנלוגיים אשר מוסיפים את הגוון האנלוגי לסאונד שאותו אנו כלכך אוהבים הוא כולל מקלדת נגינה במגע (TOUCH) וטונות של אפשרויות קוליות שיהפכו את הנגינה עליו למדהימה. האוסילטור הדיגיטלי של ה MicroFreak כולל מצבים ייחודיים כמו Texturer, KarplusStrong, OSC ו- Superwave, ומאפשרים לכולם, החל מיוצרים מתחילים ועד למנוסים ביותר לחקור גבולות חדשים בסינטזה . ארטוריה שיתפה פעולה גם עם יצרנית המודולים ל Eurorack הMutable Instruments בכדי לכלול את האוסילטור WAVETABLE המהולל שלהם עם פרפוניה נוספת. MicroFreak הוא חיה קטנה ורב-תכליתית שיכולה להישמע מהפנטת. תכונות עיקריות אוסילטור דיגיטלי עם wavetable פילטר אנלוגי משטח טאצ׳ לנגינה עם אפטר טאצ׳ פוליפוני סיקוונסר וארפיג׳אטור מובנים 128 פריסטים ו64 מקומות לשמירה של פריסטים מסך OLED להצגה של כל הפרמטרים אחריות שנה
מאז שהמיניברוט יצא לאוויר העולם הוא הפך לאחד מהסינטיסייזרים הבולטים והמדוברים ביותר בתחומנו, אין עוד שום סינטיסייזר שזכה להצלחה כל כך גדולה בהיסטוריה של האנלוג. הכל הודות לסאונד של המיניברוט בעל העושר האנלוגי והעיצוב היחודי של "Yves Usson" ( המעצב של Yusynth והגורו של קהילת ה DIY בתחום הסינטיסייזרים המודולרים ) ששם דגש על הדברים שחשובים למוזיקאים אבל תמיד היו חסרים כמו המולטי פילטר המשוגע של steiner parker שמשלב "מעגל באפר" ייחודי שלא חותך את התדרים הנמוכים גם בערכי רזוננס גבוהים, האוסילטור האנלוגי שמפיק הרמוניות עשירות של Super Saw שנשמעות כמו עשרה אוסילטורים, המעטפות המהירות שמפיקות גם צלילי תופים מדויקים ומלאי פאנץ' או פשוט ה LFO והארפג'יטור המשוכללים ביותר שתמצאו על סינטיסייזר אנלוגי. המיניברוט הוא דוגמה מצוינת לשילוב גאוני של רכיבי סינטזה עם מאפינים שנבחרו מניסיון אמיתי וצורפו לכלי נגינה בעל ערך גבוה יותר מסך כל החלקים.
סינטיסייזר 100% אנלוגי בניצוחו של גדול המעצבים Yves Usson זוכה פרס הסינטיסייזר הטוב ביותר בעולם M.I.P.A! הסינטיסייזר האנלוגי של ארטוריה שהפך לקלאסיקה וסימן ההיכר של החזרה לסינטיסייזרים אנלוגים עכשיו במהדורה מוגבלת לאספניים בצבע אדום עם נובים לבנים ביצור חד פעמי ובמחיר של המיניברוט הקלאסי!
סינטיסייזר 100% אנלוגי בניצוחו של גדול המעצבים Yves Usson זוכה פרס הסינטיסייזר הטוב ביותר בעולם M.I.P.A! מהדורה מוגבלת: מארז יוקרתי חדש המתהדר בפאנל אלומיניום מוברש, חיפויי עץ אמיתיים וסיקוונסר חדש עם עד 64 צעדים, 6 שמירות, 4 מצבי Swing, 4 תזמוני Gate!
ה Origin מ Arturia הוא ללא ספק הסינטיסייזר המודולרי החזק והגמיש ביותר בעולם ! ה Origin הוא "סופר סינטיסייזר", אין שום כלי אחר שמתקרב ליכולות הסאונד והטכנולוגיה המובנת בו,מתחת מכסה המנוע שוכבת מערכת DSP מפלצתית עם כוח עיבוד ששום מחשב רב ליבות עדכני לא יכול לספק. גרסת המקלדת מציעה 61 קלידים באיכות הגבוהה ביותר, שלט ריבון ולוח שליטה מתכוונן. ה Origin זכה בתואר הסינטיסייזר הטוב בעולם לשנת 2011 ב "M.I.P.A" התחרות הגדולה בעולם בתחום האודיו המקצועי על ידי יותר מ 100 מגזינים מקצועיים מכל העולם !!! מוצר זה נמצא בתצוגה בחנות!