ה־SSL ALPHA 8 מבית Solid State Logic הוא ממיר וממשק אודיו מתקדם, שנועד לתת לסטודיו שלך את מה שחסר ברוב הממשקים – איכות אנלוגית־דיגיטלית מהשורה הראשונה, גמישות אינסופית והרחבת ערוצים אמיתית.
מדובר במכשיר שמבוסס על הניסיון הרב של SSL בבניית קונסולות אולפן אגדיות, תוך שמירה על נוחות שימוש והתאמה לעולם המודרני.
הרחבה אמיתית לסטודיו – מוסיף 8 ערוצים באיכות גבוהה לכל ממשק קיים.
סאונד ברמה של SSL – טכנולוגיה מוכחת ממותג שהוביל אולפנים בכל העולם.
גמישות מלאה – עובד גם כממשק עצמאי וגם כ־expander.
מושלם ליוצרים אלקטרוניים – יציאות CV ישירות מה־DAW לסינתיסייזרים.
שליטה ונוחות – רמות עבודה מתכווננות, מדדים ברורים וניטור באוזניות.
ממיר AD/DA מקצועי 32bit/192kHz
8 כניסות ו־8 יציאות אנלוגיות ברמת Line
חיבורי USB-C, ADAT ו־S/PDIF
בחירת רמת עבודה לכל ערוץ: +9 / +18 / +20 / +24 dBu
יציאות DC-Coupled לשליחת CV
מדדי LED לפיקוח על כל ערוץ
יציאת אוזניות איכותית לניטור
שילוב חלק עם SSL 18 להרחבת המערכת
בנייה מתכתית חזקה ואמינה בסגנון SSL

ה־ALPHA 8 מצויד בממירים מדויקים במיוחד בעומק 32 ביט ובקצב דגימה של עד 192 קילוהרץ. זה אומר שכל פרט קטן בהקלטה שלך נשמר, עם טווח דינמי עצום של עד 123 dB ורמות רעש זעירות במיוחד. המשמעות היא חוויית סאונד שקופה לחלוטין – כלי הקשה, סינתיסייזרים או מיקרופונים – כולם נשמעים כפי שהתכוונת.
במקום להסתפק בממשק עם 2 או 4 ערוצים, כאן מקבלים מערכת מלאה של 8 In ו־8 Out, ברמת סטודיו. זה מאפשר חיבור של כלים מרובים בו זמנית: מכונות תופים, סינתים, אפקטים חיצוניים ואפילו קונסולות משנה. לכל ערוץ יש אפשרות לבחור רמת עבודה מתאימה, מה שמבטיח שתוכל לחבר כמעט כל ציוד – חדש או וינטג’.
זו אחת התכונות הבולטות ב־ALPHA 8 – כל ערוץ מאפשר לך לבחור רמת עבודה שונה: +9, +18, +20 או +24 dBu. גמישות זו הופכת את המכשיר למתאים לכל סיטואציה – החל מחיבור סינתיסייזרים מודולריים עם מתח נמוך ועד ציוד אולפני מסחרי שמיועד לרמות גבוהות. אין צורך במתאמים או קומבינות – הכל מובנה ומוכן.
מעבר לחיבור ה־USB-C המהיר, ה־ALPHA 8 מציע חיבורי ADAT להעברת 8 ערוצים נוספים וחיבור S/PDIF עבור זוג סטריאו. זה מאפשר לך להשתמש בו כ־expander ולהוסיף בקלות ערוצים נוספים לכל ממשק קיים, ובמיוחד לשילוב עם SSL 18 – מה שיוצר מערכת 16 ערוצים רחבה וגמישה.
בשונה מרוב הממשקים, כאן היציאות הן DC-Coupled, מה שאומר שניתן לשלוח דרכן CV ישירות לסינתיסייזרים מודולריים. עבור יוצרי מוזיקה אלקטרונית מדובר בשדרוג עצום, המאפשר שליטה על מודולים מה־DAW בלי צורך בממירים חיצוניים יקרים.
ב־SSL לא שכחו את המשתמשים – הפאנל הקדמי מצויד במדדי LED לכל ערוץ, המאפשרים בקרה ויזואלית מדויקת בזמן אמת. בנוסף, יציאת האוזניות האיכותית נותנת לך אפשרות לנטר כל ערוץ במהירות ולבצע בדיקות בקלות, גם ללא מערכת מוניטורים פעילה.
כמו כל מוצר של Solid State Logic, גם כאן מקבלים עיצוב מוקפד ובנייה מתכתית קשיחה שמיועדת להחזיק שנים רבות של עבודה אינטנסיבית. הכפתורים, החיבורים והפאנל כולו נבנו כדי לספק אמינות מוחלטת בסביבה מקצועית.






