Allen & Heath ZED60-14FX – מיקסר הופעות

מותג: Allen & Heath

המחיר המקורי היה: ₪ 2,786.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 2,528.

זמין במלאי

תיאור מוצר :

Allen & Heath ZED60-14FX הוא מיקסר אנלוגי מקצועי בן 14 כניסות עם מנוע אפקטים מובנה, המיועד למוזיקאים, להקות, אולפנים ביתיים ואנשי סאונד המחפשים איכות שמע גבוהה וגמישות חיבורים במבנה קומפקטי.

המיקסר מצויד בששה ערוצי מיקרופון הכוללים קדם-מגברים (Preamps) מסוג GSPre המעניקים צליל נקי, מפורט ואופי אנלוגי חם, אקולייזר (EQ) תלת-פסי עם תדר Mid פרמטרי (Sweepable) בערוצי המונו, ומנוע אפקטים דיגיטלי מובנה הכולל 16 תוכניות איכותיות לשירה ולכלי נגינה (Reverbs, Delays, Modulation) עם תמיכה ב-Tap Tempo וכניסת פדאל (Footswitch).

בנוסף, ה-ZED60-14FX מציע שתי כניסות Hi-Z מסוג Class A לחיבור ישיר של גיטרות ובס ללא צורך בקופסת DI, ערוצי סטריאו מרובים, שליחות AUX ו-FX נפרדות לעבודה מול מוניטורים ומעבדים חיצוניים, יציאות Main מאוזנות במחברי XLR, פיידרים באורך 60 מ"מ לשליטה מדויקת, ומבנה קשיח המותאים לחזרות, הופעות חיות והפקות ניידות.

תכונות עיקריות

  • יצרן ודגם: Allen & Heath ZED60-14FX – מיקסר אנלוגי מקצועי 14 כניסות עם מעבד אפקטים.
  • הגברה ואיכות שמע: 6 קדם-מגברי GSPre איכותיים בעלי רעש עצמי נמוך וטווח דינמי רחב.
  • כניסות גיטרה ייעודיות: 2 כניסות Hi-Z מסוג Class A לחיבור ישיר של גיטרה או בס ללא DI Box.
  • מעבד אפקטים: מנוע אפקטים דיגיטלי מובנה (16 פריסטים) הכולל Tap Tempo וחיבור ל-Footswitch.
  • עיבוד ושליטה: EQ אנלוגי תלת-פסי עם Mid פרמטרי בערוצי המונו ופיידרים באורך 60 מ"מ לשליטה מדויקת.
  • שליחות וניתוב: שליחות AUX ו-FX נפרדות לעבודה גמישה מול מוניטורים ואפקטים חיצוניים.
  • כניסות ויציאות: ערוצי סטריאו מגוונים, יציאות Main מאוזנות (XLR) ויציאת אוזניות עם שליטה נפרדת.
  • שימושים: פתרון אידיאלי לחזרות, הופעות חיות, אולפנים ביתיים והפקות ניידות.
  • אחריות: אחריות לשנה על ידי היבואן הרשמי.

מפרט מוצר מלא:

מיקסר אנלוגי מקצועי עם גמישות אמיתית לעבודה יומיומית

ה־Allen & Heath ZED60-14FX נבנה עבור מוזיקאים, יוצרים ואנשי סאונד שצריכים יותר ערוצים, יותר גמישות ותחושת עבודה מקצועית – אבל עדיין רוצים לשמור על מבנה קומפקטי ונוח יחסית. הוא משלב סאונד אנלוגי עשיר עם פריסה ברורה ואינטואיטיבית, כך שאפשר לנהל בקלות כמה מקורות במקביל בלי להרגיש עומס או בלאגן.

בין אם מדובר בחזרות, הופעות קטנות, הקלטות או עבודה באולפן ביתי מתקדם יותר – ה־ZED60-14FX מעניק חוויית עבודה שמרגישה הרבה יותר “גדולה” ממה שהגודל שלו מרמז.

חיבורים גמישים למגוון רחב של מקורות

המיקסר כולל ערוצי מיקרופון איכותיים לצד ערוצי סטריאו לחיבור קלידים, מחשבים, כלי נגינה ומקורות אודיו נוספים. הפריסה הרחבה מאפשרת לעבוד עם כמה נגנים וזמרים במקביל בצורה מסודרת, ברורה ונוחה מאוד לתפעול בזמן אמת.

בנוסף, כניסת הכלי הייעודית מאפשרת לחבר גיטרה או בס ישירות למיקסר בלי צורך בקופסת DI חיצונית – פתרון מעולה למוזיקאים שרוצים לשמור על סטאפ פשוט ונקי יותר.

קדם־מגברים איכותיים עם סאונד פתוח ומפורט

כמו מיקסרים מקצועיים אחרים של Allen & Heath, גם ה־ZED60-14FX מצויד בקדם־מגברי מיקרופון איכותיים שמספקים סאונד נקי, מאוזן ומלא מאוד בפרטים. בשירה, דיבור וכלים אקוסטיים הסאונד נשמע טבעי וחם, עם Headroom גבוה שמאפשר לעבוד גם בעוצמות גבוהות בלי לאבד ניקיון ודינמיקה.

הזנת הפאנטום המובנית מאפשרת עבודה נוחה גם עם מיקרופוני קונדנסר מקצועיים.

כניסות Hi-Z ייעודיות לגיטרה ולבס

ה־Allen & Heath ZED60-14FX כולל שתי כניסות Hi-Z מסוג Class A, המאפשרות לחבר גיטרה חשמלית או גיטרת בס ישירות למיקסר, ללא צורך בקופסת DI חיצונית. כך ניתן להתחיל לנגן, להקליט או לבצע חזרה במהירות, תוך שמירה על איכות סאונד גבוהה וסביבת עבודה פשוטה ונקייה.

כניסות ה־Hi-Z מספקות התאמת עכבה אופטימלית לכלי נגינה, כך שהצליל נשאר טבעי, דינמי ומפורט. זהו פתרון אידיאלי למוזיקאים, יוצרים ולהרכבים קטנים המעוניינים לחבר את הכלים ישירות למיקסר ולהפחית את כמות הציוד הנדרש בהופעות, בחזרות ובאולפן.

EQ אנלוגי תלת־פסי עם אופי מוזיקלי

כל אחד מערוצי המיקרופון ב־Allen & Heath ZED60-14FX כולל EQ אנלוגי תלת־פסי, המאפשר לעצב את הצליל בצורה מהירה, טבעית ומדויקת. ניתן להדגיש תדרים חשובים, להפחית תחומים בולטים וליצור איזון נכון כבר בשלב המיקס, תוך שמירה על האופי האנלוגי המזוהה של Allen & Heath.

מנוע אפקטים דיגיטלי מובנה

ה־ZED60-14FX כולל מנוע אפקטים דיגיטלי עם 16 תוכניות אפקטים, הכוללות ריוורב, דיליי ואפקטים נוספים המתאימים לשירה, לכלי נגינה ולדיבור. בנוסף, פונקציות Tap Tempo וכניסת Footswitch מאפשרות שליטה נוחה יותר באפקטים בזמן הופעה או חזרה, ללא צורך במעבד אפקטים חיצוני.

שליטה פשוטה ואינטואיטיבית

הפריסה הברורה של הערוצים, הפיידרים באורך 60 מ"מ והפקדים האיכותיים מאפשרים לבצע התאמות במהירות ובדיוק גם במהלך חזרה או הופעה. כל פונקציה נמצאת במקום נגיש, כך שניתן להתרכז במוזיקה ובמיקס במקום בהתעסקות בתפריטים או בהגדרות מורכבות. התוצאה היא סביבת עבודה נוחה, יעילה ומקצועית המתאימה גם למשתמשים מתחילים וגם לאנשי סאונד מנוסים.

💡 טיפ מהצוות של פאנקי

השתמשו בסליידרים המקצועיים כדי לבצע מעברים חלקים ומדויקים בין הכלים השונים במיקס. הופתענו לגלות שזה משפר משמעותית את רמת השליטה בזמן ביצוע הופעה חיה.

אנחנו ממליצים לנצל את כניסות ה-Hi-Z המובנות לחיבור גיטרות חשמליות ישירות ללא קופסת DI. פעולה זו שומרת על הדינמיקה המקורית של הכלי ומפשטת את ניהול הכבלים.

למבחר מיקסרים אנלוגיים, דיגיטליים וקונסולות סאונד בקרו בקטגוריית המיקסרים להגברה.

רוצים להכיר את כל סדרות המיקסרים והפתרונות של Allen & Heath? לעמוד המותג Allen & Heath.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.

אולי יענין אותך גם